Nejnovější recenze ze sekce Držáky na kolo
- pevnej kus zeleza
Klasický držák na zeď.
vše ok
Dělá co má, je celkem stabilní.
Skvělá a praktická věc. Maximální spokojenost.
- snadná montáž
- dlouhé lanko
- brzda
- mé sedátko vykluzuje
ušetří místo
- Pořádek v kůlně
- Na zdi drží, kolo unese
Dodané hmoždinky jsou úplně k ničemu, nosnost 15 kg ani náhodou, udělal jsem z toho věšák na cyklistické přilby.
vše ok
- funkční
Trochu skoda ze je stojanek jen pro dute stredy (hollowtech). Uvital bych nejaky adapter pro kola bez duteho stredu abych mohl pouzit na drobny servis vsech kol v rodine.
Zatím nemám čas stojan vyzkoušet.
- nízká cena
- stabilní, nekácí se
Za takové peníze hodně dobrý produkt. Stojan sice není tak pevný, že by se kolo ani nehnulo (např. při vyndání předního kola se jízdní kolo nahne trochu dozadu), ale na běžný domácí servis bohatě stačí. Pořád o míle lepší než nic!
Super stojánek
- Kvalitně dílensky zpracovaný stojan, lze jej vidět i u servisáků na you tube. Se stojanem se velice dobře pracuje a je lehký-cca 6,5 kg.
- Stojan má jedinou slabinu a to sponu jenž drží roztažené nohy. Má podimenzovaný šroub ve sponě. Zkusil jsem šroub nejprve vyměnit za nerezový pevnostní imbus M6 ale i ten se při práci na e-biku o váze cca 30 kg ohnul a zničil. Teprve úprava na nerez A4 imbus M8 situaci vyřešila.
Stojan je prezentovavý s nosností až 50 kg ale dost o tom pochybuji-hlavně z důvodu použitých šroubů-jsou převážně o průměru cca 6 mm (stojan je vyrobený na ThaiWanuu a šrouby jsou palcové. Naštěstí jich jde hodně vyměnit za metrické šrouby-nejlépe pevnostní nerezové A4 imbusy M6 a M8. Osdobně bych řekl,že nosnost je tak 35 kg více ne.
Konstrukce jednoduchá, ale funkční. Sestavení trvalo pár minut, v návodu je trochu matoucí umístění koleček (chce to jen chvíli koukat a došlo mi to), návod také mluví o dvou pojízdných dorazech, ale v balení je jen jeden. I obrázky se v tom trochu rozchází, ale s jedním dorazem to funguje jak má a není třeba hledat druhý. Kolo mám XL rám a 29” kola a bez problému drží, manipulace ve sklepě lehká.
Skladný, dobře drží i elektrokolo
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »