Nejnovější recenze ze sekce Držáky na kolo
Jednoduchá montáž a oprava kola
- Nakupuji zde především obuv, oblečení doplňky na kolo, prozatím jsem nic nemusel reklamovat.Dobrá dostupnost obchodu.Dobrý obchod za rozumné ceny
perfekt
I přes malé rozměry je úžasně stabilní a pro menší servisní práce a mytí kola je ideální.
- stabilní, lehký, pevný
Hledal jsem ev.levnější náhradu ke klasickému montážnímu stojanu pro naše domácí kola a těžká elektrokola pro provádění běžné údržby. Zejména po nákupu elektrokol se ukázalo, že systémově nelze čistit a mazat řetězy jako na běžném kole. Klasický montážní stojan je ale buď v cenách od 1.5k Kč, ale málo únosný a s prvky pochybné trvanlivosti. Od 4,5k Kč se už dá koupit něco solidnějšího, ale zase pro běžnou domácí údržbu je cena a velikost neobhajitelná. Tento výrobek jsem koupil tak trochu na zkoušku, ale zaskočila mne hlavně jednoduchost řešení a 100% funkčnost. Elektrokolo je v něm stabilní a 1 celou údržbu jsem provedl bez problémů.
- Snadno vytáhne a udrží plastovou kanoi
- Přehledný návod na namontování uvnitř v krabici
- Bytelná konstrukce
- Trochu nepraktické spouštění.
- Na obrázku na krabici jsou kladky namontovány nesprávně.
- Provaz není příliš kvalitní, třepí se ještě před použitím
Pozor na obrázek na krabici!!! Na něm jsou kladky namontovány špatně. Nutno řídit se návodem UVNITŘ balení. Jinak vytahování a držení lodě je díky těmto kladkám velmi snadné i pro samotnou ženu, spouštění už je náročnější. Vzhledem k uvolňování brzdy jedním provazem dochází k nerovnoměrnému spouštění. (Jeden provaz musí vždy držet odblokovanou brzdu a druhým můžete spouštět pouze jednu část lodě. Na střídačku.) Při této manipulaci hrozí pád jedné části - pokud ji například neudržíte jednou rukou nebo vám provaz vyklouzne.)
- rozumná cena
- skladnost
- variabilita
- váha
Rychlá montáž
- Má to držák na šroubky a menší nářadí
- Řemínek na upevnění kola
- Nastavitelné
- Bytelné
- Těžší (váhou)
Sestavení bylo lehké, balení obsahuje návod. Na chvíli jsme se sekli jen u upevnění řemínku, ale nakonec se to podařilo. Stojan vypadá na pohled velmi pěkně. Výhodou je jeho nastavitelnost. Ještě jsme ale neměli možnost jej vyzkoušet s kolem.
Dnes jsem stojan vybalil a složil. na první pohled vypadá velice dobře. Je stabilní a dobře vybavený. Během pár týdnů jej důkladně prověřím a teprve potom napíšu úplnou recenzi.
- Vhodné max. pro dětské kolo
- Ihned poškrábal rám kola
- Špatně vymyšlený způsob pro umístění kola
Vyhozené peníze
- masívní konstrukce vhodná i pro elektrokolo
- variabilita nastavení
- Poměr cena výkon, dobrý produkt
- jednoduchý,levný,
- výborný
- kvalitní zpracování
- stabilní na práci
- zatím žádná
Po složení stojanu jsem byl příjemně překvapen kvalitou materiálů, bytelné zpracování, na práci je stabilní (váha elektrokola není problém). Za mě super - doporučuji všem, kteří opravují kola.
- xxx
Znám z dřívějška