Nejnovější recenze ze sekce Držáky na kolo
U tohoto držaku bych ocenil, kdyby se dal pohyblivý hák zaaretovat. Takto volný je nepraktický, neboť při zavěšení kola mi vždy chybí další ruce, hlavně když mám více kol vedle sebe.
- Velmi pekne a kvalitni zpracovani
- vyhovuje SPD pedalum
- Sroubky na uchyceni v baleni
- V baleni jsou hmozdenky nevyhovujici do zdi, ale pouze specialni do drevenych sten
Dobrý-účel 100%
Za takové peníze lepší nenajdete
jednoduché sestavení, ušetří místo v garáži
- Dobrý poměr cena / výkon
Zpracování výborný,cena skvělá,robustnost,rychlost složení a rozložení.Má samý výhody.
jsem spokojen
- dobře slouží, když není dost místa na velký stojan - pro běžnou údržbu, umytí
- trochu nestabilní
Přesně podle mých představ.
- Jednoduché umístění kola
- přizpůsobení všem rozměrům kol až do 29"
super
Vypadá dobře, příznivá cena.
- přesně to, co jsem od držáku čekal
- zpracování
- rozměry
- šířka pneu
Uváděná max. šíře pneumatik neodpovídá (je o něco menší), ale jinak celkem OK. Já jsem tedy musel jednotlivé trubky přiohnout, jinak by se tam pneumatiky šířky 2.25 a 2.35 nevešly. Tím pádem se zhoršila stabilita, protože tím ohnutím se prostor rozšířil ve vrchní části až moc.
Zatím jsem neměl možnost výrobek použít
Iso 0424
Přidáno: 24. srpna 2024
(naposledy upraveno 24. srpna 2024)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
držák nemá pevný hák - když zavěšujete kolo potřebujete obě ruce na kole pro jeho zdvih a zavěšení, a tudíž musíte nějak zafixovat hák. Hmoždinky a vruty do nich jsou nedostatečné - vzhledem k hmotnosti předmětů, které se zavěšují na hák.
- stabilní
- jednoduchá obsluha
- Hlavní svorka je trochu špatně, nešla pořádně dotáhnout až po obroušení styčné hrany styčných ploch.
Pro elektrokolo je to tak na hraně nosnosti, vyndat baterku (snížit váhu) a pak se to dá použít.
Důležité je vyvážení kola n závěsu stojanu. Jinak je to v pohodě.
Sndsná montáž, funguje.
Co jsem očekával, mám.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »