Nejnovější recenze ze sekce Držáky na kolo
- Dobrá kvalita.
- Vhodný pro kola s úzkým rámem
- Není vhodný pro současné horské kola, která mají spodek rámu široký. Poté kolo nesedí a dochází i k odírání laku.
- rychlé dodání
Lehký,skládací,na domácí údržbu kola , bohatě stačí
Funguje
- V pohode na cca 30 kg ebajk
celokovový super stojan doporučuji
- Jednoduchost
Výborný stojan na horské kolo se širokou pneumatikou - bez problémů šířka 6,5 cm (do běžných stojanů se nevejde), ze dvou kusů (cvak systém), přenosné, minimální místo, stabilní
- Spokojenost po praktické stránce.
- Vše v naprostém pořádku, kola drží.
Nic.
- funguje, jak má
- Podložky u vratné pružiny svěrky má malý průměr 8mm, musel jsem vyměnit za průměr 10mm, zasekávala se na šroubu, nefunkční.
- Podložky mezi pružinami v díle B jsou malé a zapadávají do mezery. Je nutno si je vyměnit za větší.
Ocenil bych možnost výběru z několika barevných odstínů.
Po funkční stránce vyhovuje.
- Jsem spokojen, plní očekávané
Jsem spokojen, funguje tak jak má
- Stabilní i s 27Kg kolem
- Snadno složitelný
- Trochu nepochopitené uchycení čelistí
Čelisti pro uchycení rámu nejsou vodorovně, ale cca 20° nahoru.
Když na něj upnete kolo s kulatým rámem, tak je vše ok. Pokud na něj dáte rám s čtvercovým, nebo jiným tvarem trubky, kolo se vyhne, jako by jste ho chtěli položit na řidítko. To je docela nepříjemné. Výrobce se asi tímto jistí, aby kolo nebylo vodorovně a v případě velké váhy nepřepadlo se stojanem. Navíc čelisti se pak nachází né v ideální poloze na sevření rámu.
Dá se to vylepšit tak, že stojan neotevřete do plna. Ale jen na 2/3. Pak je uchycení víc na rovno a sním i čelisti.
Vše je bytelné a drží. Takže spokojenost.
- za málo peněz hodně muziky
- ŠIRŠÍ PLÁŠTĚ JDOU ŠPATNĚ NASAZOVAT
kvalitní provedení, víceúčelový