Nejnovější recenze ze sekce Držáky na kolo
Menších rozměrů. Na lehčí kolo ideální.
- Malý a skladný
- Stabilní
- Na malý domácí servis je OK
- Poslouží i jako stojan na výstavu kola
- Pouze pro kliky s dutou osou
- jednoduché a praktické
- úspora prostoru
Snadná montáž, Provaz by mohl být kvalitnější, ale na menší zátěž je vyhovující. Lze dobře uchytit do stropu díky mnoha otvorům pro šrouby. Velmi dobrá brzda při spouštění, doporučuji i na elektrokola!
- Super, kvalitní stojan
Jednoduchý a účinný přesně na míru.
- Hezké provedení i cena produktu
Obtížnější nasazení kola do stojanu
- Velmi bytelný stojan
Kupovat si na ebike stojan s nosností do 25kg je bláznoství, protože na kole také potřebuji něco dělat a ne se na něj jen koukat. Tento s nosností 50kg zcela splnil očekávání, je velice bytelný, veškeré prvky dostatečně velké a pevné a je znát, že něco vydrží v provozu.
Někde jsem četl recenzi, že má jen 5 poloh a že je to špatně, protože je pak kolo na šikmo. Ano, má 5 poloh, ale je to zcela dostatečné. Kolo na šikmo je, což by ale ani 20 poloh nezměnilo, protože prostě kolo nemá těžistě pod sedlem a když ho chytnu za sedlovku, tak jde předek dolů. To je ale zcela v pořádku, protože tím může přední kolo držet směr dopředu a neotáčí se.
Také je velmi příjemná výška vysunutí, kdy i při mých 190cm v pohodě měním řetěz či rozebírám přehazovačku ve stoje bez krčení.
Vyhovující mým požadavkům
- Jednoduchá montáž
- Kvalitní materiál
- Unese fakt hodně - 100 kg. Tzn kromě pěti kol ještě když se dá nahoru police tak tím člověk ušetří další místo ve sklepě
- Výborný poměr cena výkon
- Kvalita zboží
- Kvalitní zpracování
- Neudrží vůbec nic, a to mám lehké kolo. Musel jsem poupravit trubku.
- Slabý materiál
- Ohlo se hned po prvním zavěšení
Objednán s ohledem na využití pro elektrokola.
Stabilní, snadná manipulace, splňuje vše co jsem očekával.
- jednoduchý
- super cena
- za tu cenu nic
za tu cenu dělá co má
- Skladný. Rychlý set-up. Lehký a přitom robusní. Kvalitní vak.
funkční, vypadá dobře
Praktické
- širší otvor na kola - pneumatiky, než mají jiné stojany
- česká výroba, kvalitně zpracováno
- dost těžký na to aby sám neujížděl, ale lehký na to aby ho žena sama přendala kam potřebuje
- kvalitně pozinkováno, pěkný vzhled, bezúdržbové
- výborná cena
- vhodné na malá i velká kola, vejde se i dětská koloběžka a odrážedlo (např. yedoo)
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »